hits counter

erbicidare.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Categorii
Informatii
Bine ati venit pe pagina importatorului oficial in Romania, al produselor MANTIS ULV Germania.

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Folosirea site-ului erbicidare.com, implica acceptarea explicita a termenilor si conditiilor detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. 

Proprietarul acestui site este S.C. Dialex Star International S.R.L.(denumit in continuare Dialex), persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Bucuresti, Aleea Istru 2B, bloc A14C, sc.4, ap.54, sector 6, cod postal 061912, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti  J40/3581/2012, cod unic de inregistrare fiscala RO 29991491, telefon 0733.173.209, email office@dialexstar.ro. Site-ul comercializeaza produse si servicii doar pe teritoriul Romaniei.
Dialex Star International S.R.L. isi rezervă dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile fara o notificare prealabila.

1. Definitii si termeni:

Site: domeniul www.erbicidare.com si subdomeniile acestuia.
Continut: toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate (accesate) prin utilizarea unui echipament electronic; date referitoare la Vanzator; orice informatie comunicata Clientului prin orice mijloc (email si/sau telefon) de catre un reprezentant al Vanzatorului,  conform informatiilor de contact, specificate de catre Client; informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator.
Vanzator: S.C. Dialex Star International S.R.L prin intermediul magazinului online, www.erbicidare.com.
Client/Utilizator: persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate juridica care isi face cont in site si efectueaza o comanda.
Cont: sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola, care permit clientului/utilizatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/utilizator si istoricul cumparaturilor acestuia in site.
Comanda: document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si client prin care clientul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe Site.
Contract: reprezinta contractul la distanta conform definitiei cuprinse in Ordonanta de Urgenta nr. 34 din 2014, art. 2.7: "Orice contract incheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv în momentul în care este incheiat contractul."
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, clientului ca urmare a contractului incheiat.
Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile si specificatiile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
Lista de dorinte/produse favorite: pagina web in care clientul/utilizatorul poate adauga bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi.
Document: prezentele Termeni si Conditii.
Buletin informativ: mijlocul de informare periodica, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre www.erbicidare.com intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea www.erbicidare.com cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie: incasarea sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs/serviciu de catre erbicidare.com catre Client, prin utilizarea platii prin transfer bancar sau a serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre www.erbicidare.com, indiferent de modalitatea de livrare.
Recenzie: o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, scrisa pe baza experientei personale si a capacitatii acestuia de a realiza comentarii, aprecieri sau observatii (chiar si cu scop critic), referitor la un produs sau serviciu.
Rating: modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client referitor la un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna recenziei scrise de Utilizator/Client despre un produs sau serviciu.

2. Politica de vanzare online:

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Client, care isi deschide sau are un cont pe www.erbicidare.com. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul/clientul va trebui sa accepte prevederile termeniilor si conditiilor.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza telefonic sau electronic (prin email) la datele de contact mentionate in Site.

Dialex isi rezerva dreptul de a limita accesul Utilizatorului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportamentului avut de catre Utilizator/Client, existenta Contului Clientului si accesul in Cont ar putea prejudicia in vreun fel Dialex, detinatorul www.erbicidare.com.

Preturile bunurilor/serviciilor afisate in cadrul site-ului www.erbicidare.com sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A., conform legislatiei in vigoare.
Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor/Serviciilor disponibile pe Site (imagini, prezentari, etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3. Incheierea contractului:

Prin lansarea unei comenzi pe magazinul online www.erbicidare.com (prin email sau telefon), clientul este de acord cu forma de comunicare a Vanzatorului (telefonic sau e-mail).
Lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) nu presupune și confirmarea comenzii și a contractului. 

Comanda este compusă din:
- bunuri sau servicii aflate in oferta magazinului online www.erbicidare.com.
- mențiuni clare cu privire la datele de facturare, modalitatea de plata si de livrare. 

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Client in momentul emiterii facturii fiscale si a primirii de catre Client de la Vanzator, prin intermediul postei electronice (email), telefon sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

4. Inregistrarea si confirmarea unei comenzi.

Produsele aflate în oferta magazinului online www.erbicidare.com, se pot vinde numai în baza unei comenzi.

Etapele unei comenzi sunt:
- inregistrare comanda: se va genera un numar unic automat pentru fiecare comanda înregistrata. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii, primita de catre Client prin email, are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. 
- preluare comanda: de catre persoana responsabila;
- confirmare comanda (prin telefon sau email): se face dupa verificarea comenzii si a stocului produselor aflate in comanda;
- livrare comanda: se face dupa stabilirea detaliilor de livrare.

Comenzile vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate in baza de date. Cu toate ca magazinul foloseste un management automat de stoc, pot aparea situatii in care o comanda care contine produse afisate în site cu statusul Stoc, sa nu poata fi onorata in cazul în care pe acelasi produs a fost inregistrata o alta comanda inaintea ei din punct de vedere cronologic si ulterior confirmata, astfel stocul epuizanduse.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

In cazul comenzilor in care plata se face prin transfer bancar, rezervarea bunurilor comandate este de 2 zile. Daca in acest timp, Clientul nu achita produsele (in cazul platii prin transfer bancar), acestea se vor reintoarce in stocul curent si vor fi disponibile urmatorului client.

5. Anularea unei comenzi.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai: 
- bunurile comandate nu se mai afla pe stoc;
- datele furnizate de client, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
- realizarea a doua livrari consecutive, esuate;
- tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Clientului sau de catre procesatorul de carduri agreat de erbicidare.com, in cazul platii online;
- activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea www.erbicidare.com.

Dialex, face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor afisate pe erbicidare.com. Dialex nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tipar sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

6. Facturare si plata

Preturile bunurilor/serviciilor afisate in cadrul site-ului www.erbicidare.com sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A., conform legislatiei in vigoare.

Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Bunurile/Serviciile livrate.

Clientul este obligat sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. Pretul si modalitatea de plata vor fi specificate in fiecare comanda.

Plata bunurilor se poate face conform modalitatilor de plata mentionate in www.erbicidare.com

In cazul in care plata se face prin card bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre Client. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul clientului nefiind transferata in contul vanzatorului.

In cazul in care Clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, in sensul blocarii in contul Clientului a contravalorii bunurilor si serviciilor achizitionate de catre acesta, suma aceasta va fi deblocata de catre erbicidare.com in maxim 48 de ore de la data la care erbicidare.com a luat la cunostinta de acest fapt.

In cazul in care unele bunuri comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, erbicidare.com va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune deblocarea in contul Clientului a contravalorii acestor produse, in cazul in care aceasta suma a fost blocata pe cardul Clientului, in maxim 48 de ore de la data la care erbicidare.com a luat la cunostinta de acest fapt.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este si nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, referitor la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului Clientului, in cazul in care moneda de emitere a acestuia este in valuta. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

7. Livrarea.

Livrarea Bunurilor/Serviciilor se face numai pe teritoriul Romaniei.

Vanzatorul livreaza Bunurile catre Client, in sistem de curierat (door-to-door) sau din depozit pentru persoanele juridice din Bucuresti.

Vanzatorul va livra bunurile din comenzile confirmate in maxim 48 de ore. Pentru bunurile comanda speciala, livrarea se face in maxim 15 zile. De asemenea, pentru bunurile comanda speciala, se poate percepe un avans cuprins intre 50% si 100% din valoarea bunurilor din comanda speciala.

Bunurile sunt livrate in ambalajul original al producatorului MANTIS ULV Germania.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si transmiterea documentelor insotitoare.
Timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea erbicidare.com, astfel ca nici o parte nu poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

8. Returnarea.

Returnarea produselor se supune legiilor in vigoare. 

9. Garantii

Fiecare bunurile comercializate pe erbicidare.com beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003.

10. Transferul proprietatii

Proprietatea asupra Bunurilor/Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului. Daca dupa transferul proprietatii Cumparatorul constata diferente intre comanda (factura) si continutul coletului, acesta va notifica in scris Vanzatorul in termen de 48 de ore.

11. Drepturile de autor

Informatiile publicate pe erbicidare.com apartin Site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii Dialex Star International SRL care administreaza site-ul erbicidare.com. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

12. Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru eventualele daune care rezulta din utilizarea bunurilor/serviciilor dupa livrare.

13. Forta majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen si/sau de executarea în mod necorespunzator -total sau parţial - a oricărei obligaţii care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Partea care invoca forta majora este obligata să notifice celeilalte parti, în termen de 5 zile, producerea evenimentului şi sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecinţelor lui.

Daca în termen de 15 de zile de la producere, forta majora  nu inceteaza, partile au dreptul sa-si notifice incetarea de plin drept a prezentului contract fara ca vreuna dintre ele sa pretinda daune-interese.  

14. Legea aplicabila - jurisdictia

Eventualele litigiile izvorate in legatură cu prezentul contract  vor fi soluţionate pe cale amiabila. In caz contrar, competenta revine instantei competente de la sediul Vanzatorului.

spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Curs valutar
Website detinut de DIALEX STAR INTERNATIONAL S.R.L., CIF: RO29991491, Reg.Com: J40/3581/2012