hits counter

erbicidare.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Categorii
Informatii
Bine ati venit pe pagina importatorului oficial in Romania, al produselor MANTIS ULV Germania.

Despre Mantis


Mantis ULV - Germania, companie fondata in 1975, dezvolta si produce sisteme specializate de pulverizare ULV (ULV = volum foarte mic), pentru aplicari variate.


Atomizoarele de rotatie brevetate ULV, indiferent daca sunt cu discuri de rotație orizontala sau cu discuri de rotatie verticala, permit distribuirea eficienta si un consum redus al produselor lichide de tratare, cu vascozitate variata. Lichidele nediluate sunt pulverizate fara presiune și chiar in picaturi.


Mantis ofera o gama completa de sisteme de pulverizare, proiectate optim, pentru multe aplicari profesionale:


Ø  MANKAR ULV - pentru combaterea buruienilor - sistemele de pulverizare sunt utilizate pentru aplicarea erbicidelor lichide nediluate.


Ø  BioMant și Herbi - pulverizatoarele au fost concepute pentru combaterea buruienilor fara utilizarea substantelor chimice.


Ø  MAFEX -Potato / Fruit - unitati de pulverizare fina, optimizate pentru protectia culturilor, de ex. cartofi și citrice.


Ø  MAFEX -Silage - sisteme de pulverizare utilizate pentru aplicarea directa a aditivilor de insilozare lichizi, în timpul taierii sau incarcarii in vagon.


Ø  ROFA - alegerea perfecta pentru toate lichidele care trebuie pulverizate intr-un spatiu sau incapere și / sau care ar trebui sa ramana in aer cat mai mult timp posibil.


Ø  Pentru aplicatii industriale - diverse sisteme specializate de pulverizare, de ex. aplicarea agentilor de eliberare în industria betonului sau a alimentelor.


Dincolo de gama de solutii pe care le ofera, Mantis, prin reteaua specializata, ofera service si piese de schimb pentru intretinerea optima a pulverizatoarele.

 

Ne puteti contacta pentru a gasi soluția de pulverizare care se potriveșc cel mai bine nevoilor dvs.

spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Curs valutar
Website detinut de DIALEX STAR INTERNATIONAL S.R.L., CIF: RO29991491, Reg.Com: J40/3581/2012