hits counter

erbicidare.com foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Categorii
Informatii
Bine ati venit pe pagina importatorului oficial in Romania, al produselor MANTIS ULV Germania.

    

Disponibile intr-o gama larga de modele, Mankar transforma erbicidarea intr-o munca placuta si usoara.


Tehnologie brevetata: economie de materie prima. Protejeaza mediul, micsoreaza costurile. Este suficient doar 1-2 l erbicid pentru 1 ha, datorita tehnologiei speciale ULV (volum foarte mic) si a segmentului dotat cu duza rotativa, patentat de Mantis. Ex: metodele clasice de pulverizat cu erbicid stropesc aceeasi suprafata de mai multe ori.

 

  • Aplicare a erbicidului nediluat: economiseste timp, fara efort inutil. Puteti lucra fara grija efortului suplimentar de a reumple recipientul cu apa si erbicid, deoarece erbicidul se foloseste nediluat.
  • Aplicare la presiune mica: pulverizare precisa directionata exact acolo unde este nevoie. Datorita presiunii scazute de pulverizare, directiei de stropire perpendiculara pe sol si a clopotului protector complet inchis, rata stropirii nedorite cu erbicid este redusa la minim.
  • Folosire simpla: este usor de folosit. Disponibile intr-o gama larga de modele portabile ce cantaresc mai putin de 2,9 kg, transforma erbicidarea intr-o munca placuta si usoara. Proiectarea ergonomica reduce la minim efortul utilizatorului, care nu mai este nevoit sa suporte o greutate de 20 kg ca in metodele clasice de erbicidat
  • Utilizare silentioasa: alternativa fara zgomot. Protejeaza fonic pe cei din jur si mediul ambiant, gratie utilizarii lipsite de zgomot.
  • Varietate de modele pentru diferite aplicatii: flexibilitate. Posibilitatea de a alege modelul potrivit in functie de aplicatie, asigura solutia ideala necesara.
  • Alimentare de la acumulator: asigura alimentarea cu energie de la acumulatori. Nu se mai folosesc cablurile de alimentare. Toate modelele electrice sunt prevazute cu acumulatori.

» COMBATEREA BURUIENILOR » SISTEME DE PULVERIZARE MANKAR

spacer
Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Curs valutar
Website detinut de DIALEX STAR INTERNATIONAL S.R.L., CIF: RO29991491, Reg.Com: J40/3581/2012